Bruidsarangementen. Je wilt stralen en er op je mooist uitzien tijdens jouw bruiloft, dan heeft Beauty Care het juiste arrangement voor iedere bruid samengesteld, bestaande uit een schoonheidsbehandeling voor de bruid, een huidanalyse, reinigen, stomen, comedonen verwijderen, epileren, masker, gezichtsmassage en verzorgende crème, proef make-up en make-up voor de grote dag. Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op. Dit arrangement dient minimaal 2 maanden voor de grote dag te worden geboekt. De gezichtsbehandeling vindt 2 weken voor de grote dag plaats. Bovendien is dan de proef make-up. Voor de (schoon)moeder van de bruid hebben we een make-up arrangement. Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op. Zoeken jullie een huwelijksfotograaf waarbij jullie je op je gemak voelen, die een groot gedeelte van jullie huwelijksdag aanwezig is, jullie grote dag zo spontaan mogelijk in beeld brengt en daarbij zo weinig mogelijk in scene zet? Mijn tip! Bekijk de site van bruidsfotograaf Peter Lammers.

© 2021 Beauty Care Deventer

Bruidsarangementen

 

Je wilt stralen en er op je mooist uitzien tijdens jouw bruiloft, dan heeft Beauty Care het juiste arrangement voor iedere bruid samengesteld:

 

- schoonheidsbehandeling voor de bruid,

- huidanalyse, reinigen, stomen, comedonen

  verwijderen, epileren, masker, gezichtsmassage en

- verzorgende crème,

- proef make-up en

- make-up voor de grote dag.

 

All-in prijs

 

Dit arrangement dient minimaal 2 maanden voor de grote dag te worden geboekt. De gezichtsbehandeling vindt 2 weken voor de grote dag plaats. Bovendien is dan de proef make-up.

 

Voor de (schoon)moeder van de bruid hebben we een make-up arrangement.

 

Zoeken jullie een huwelijksfotograaf waarbij jullie je op je gemak voelen, die een groot gedeelte van jullie huwelijksdag aanwezig is, jullie grote dag zo spontaan mogelijk in beeld brengt en daarbij zo weinig mogelijk in scene zet? Mijn tip! Bekijk de site van bruidsfotograaf Peter Lammers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

147,50

 

 

 

 

 

 

 

34,50