Hot-stone massage. Deze behandeling combineert massage met de thermo-dynamische voordelen van verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van essentiële oliën. Hot-Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van warme stenen en oliën. Alle stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Deze is gebaseerd op de wetenschap dat de huid, wanneer zij in maximale balans is, de geest beïnvloedt en voor een uniek gevoel van harmonie zorgt. Hot-Stone behandeling, bestaande uit reinigen, stomen, gommage/peeling, comedonen verwijderen, epileren of harsen, serum, hot-stone gezichtsmassage, masker en verzorgende crème. Nek, rug en achterkant benen. Behandeling van 30 minuten. Om dit well-being moment vast te houden brengen wij een heerlijke body milk aan. Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op.

© 2021 Beauty Care Deventer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

59,50

 

 

 

36,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hot-stone massage

 

Deze behandeling combineert massage met de thermo-dynamische voordelen van verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van essentiële oliën. Hot-Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van warme stenen en oliën.

Alle stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Deze is gebaseerd op de wetenschap dat de huid, wanneer zij in maximale balans is, de geest beïnvloedt en voor een uniek gevoel van harmonie zorgt.

 

Hot-Stone behandeling

Reinigen, stomen, gommage/peeling, comedonen verwijderen, epileren of harsen, serum, hot-stone gezichtsmassage, masker en verzorgende crème.

 

Nek, rug en achterkant benen

Behandeling van 30 minuten. Om dit well-being moment vast te houden brengen wij een heerlijke body milk aan.