Huidanalyse. Geniet van een balans tussen welzijn en schoonheid. Door weersinvloeden, verkeerd eet- en leefpatroon, onjuist product gebruik, hormonen en stress kunnen mensen een gevoelige en verouderde huid ontwikkelen. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en verzorging is daarom van groot belang. Iedere huid is anders, het maken van een goede huidanalyse daarom van groot belang, zodat de juiste huidverzorging kan worden gekozen. Wij werken met een revolutionair huidanalyse apparaat waarmee we mensen zelf de noodzaak van een goede huidverzorging en een gezonde huid kunnen laten zien. De "Woodlight" lampen maken het mogelijk om in de diepere huidlaag van uw gezicht te kijken om zo de werkelijke conditie van uw huid te bepalen. Men krijgt een juist huidbeeld van het hele gezicht, en ziet dingen die vaak met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. Het mooi van deze analyse is, dat ook u mee kijkt en vragen kan stellen. Door het huidanalyse apparaat kan zonneschade, als ook andere cosmetische huidproblemen, vroegtijdig worden opgespoord. Tijdens de analyse wordt u persoonlijk uitgelegd hoe u uw huid goed zou kunnen verzorgen. Er kunnen producten worden uitgetest zodat u direct ziet, voelt, leert en ervaart wat deze producten voor uw huid kunnen betekenen. U heeft gelijk controle of het product geschikt voor u is en of het doet wat het beloofd. Bovendien wordt er voorzien in een opvolging (follow up) zodat wij samen uw huidbeeld kunnen volgen in positieve ontwikkeling en eventueel de behandeling kunnen bijsturen daar waar nodig. Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op. Wanneer u besluit met de producten te gaan werken zijn de follow ups gratis!

© 2021 Beauty Care Deventer

Huidanalyse

 

Geniet van een balans tussen welzijn en schoonheid.

Door weersinvloeden, verkeerd eet- en leefpatroon, onjuist product gebruik, hormonen en stress kunnen mensen een gevoelige en verouderde huid ontwikkelen. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en verzorging is daarom van groot belang. Iedere huid is anders, het maken van een goede huidanalyse daarom van groot belang, zodat de juiste huidverzorging kan worden gekozen.

 

Wij werken met een revolutionair huidanalyse apparaat waarmee we mensen zelf de noodzaak van een goede huidverzorging en een gezonde huid kunnen laten zien. De “Woodlight” lampen maken het mogelijk om in de diepere huidlaag van uw gezicht te kijken om zo de werkelijke conditie van uw huid te bepalen. Men krijgt een juist huidbeeld van het hele gezicht, en ziet dingen die vaak met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. Het mooi van deze analyse is, dat ook u mee kijkt en vragen kan stellen. Door het huidanalyse apparaat kan zonneschade, als ook andere cosmetische huidproblemen, vroegtijdig worden opgespoord.


Tijdens de analyse wordt u persoonlijk uitgelegd hoe u uw huid goed zou kunnen verzorgen. Er kunnen producten worden uitgetest zodat u direct ziet, voelt, leert en ervaart wat deze producten voor uw huid kunnen betekenen. U heeft gelijk controle of het product geschikt voor u is en of het doet wat het beloofd. Bovendien wordt er voorzien in een opvolging (follow up) zodat wij samen uw huidbeeld kunnen volgen in positieve ontwikkeling en eventueel de behandeling kunnen bijsturen daar waar nodig.

 

De huidanalyse kost € 27,50. Wanneer u besluit met de producten te gaan werken zijn de follow ups GRATIS!