Make-up workshop. Met elkaar leren hoe je jezelf mooi kunt opmaken, met de juiste kleur foundation, oogschaduw, rouge etc. We gaan aan de slag met een natural look voor mensen met weinig tijd, maar ook feestelijke, klassieke en trendy make-ups komen aanbod. Laat vooral weten wat jij wilt leren! Het is mogelijk zelf een groepje samen te stellen en met elkaar een datum en tijd te prikken. Dit is zeker leuk als (verjaardags)uitje voor vriendinnen, vrijgezellenavond, secretaressedag, bedrijfsuitje of om iemand cadeau te doen. Je kunt je ook individueel opgeven. Neem dan contact met ons op, dan zoeken we een passende datum. Zijn er speciale wensen voor de workshop? Zijn jullie met een grotere groep, of wil je de workshop op locatie? Ook dit behoort tot mogelijkheden van Schoonheidssalon Beauty Care, informeer naar de mogelijkheden hierover. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op. Er kunnen maximaal 4 personen aan de workshop deelnemen. Opgeven kan via de telefoon, 0570 - 833008 of 06 - 13420141, of via de E-mail aan info@beautycare-deventer.nl of Whatsapp via 06 - 13420141.

© 2021 Beauty Care Deventer

Make-up workshop

 

Met elkaar leren hoe je jezelf mooi kunt opmaken,met de juiste kleur foundation, oogschaduw, rouge etc.  We gaan aan de slag met een natural look  voor mensen met weinig tijd, maar ook feestelijke, klassieke en trendy make-ups komen aanbod. Laat vooral weten wat jij wilt leren!

 

Het is mogelijk zelf een groepje samen te stellen en met elkaar een datum en tijd te prikken. Dit is zeker leuk als (verjaardags)uitje voor vriendinnen, vrijgezellenavond, secretaressedag, bedrijfsuitje of om iemand cadeau te doen.

 

Je kunt je ook individueel opgeven. Neem dan contact met ons op, dan zoeken we een passende datum.
 

Zijn er speciale wensen voor de workshop…?
Zijn jullie met een grotere groep, of wil je de workshop op locatie..?
Ook dit behoort tot mogelijkheden van Schoonheidssalon Beauty Care, informeer naar de mogelijkheden hierover.

 

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost  € 27,50 per persoon.
Er kunnen maximaal 4  personen aan de workshop deelnemen.

Opgeven kan via:

info@beautycare-deventer.nl

06-13420141

0570 - 833008 of  06 - 13420141

In verband met Covid-19 en de naleving van de huidige RIVM-maatregelen zijn workshops momenteel helaas niet mogelijk.