Meidenverwenworkshop. Alles gaat veranderen, misschien ga je naar de grote school, je lichaam begint te veranderen en ook nog eens je huid. Soms kunnen er puistjes ontstaan of heb je er zelfs heel veel last van. Je begint te experimenteren met make-up, maar weet eigenlijk niet hoe en wat je kan gebruiken voor het mooiste resultaat. Dan is deze meidenverwenworkshop iets voor jou! We gaan leren hoe we de huid het beste kunnen verzorgen en reinigen. Er wordt een masker op je gezicht aangebracht en tijdens het masker kunnen jullie vijlen en lakken van de nagels bij elkaar. Daarna gaan we ons mooi optutten. Hier maken we een leuke groepsfoto van! Met een lekker drankje en iets te happen op jullie eigen muziek, maken we er een echt meiden uitje van. Heb je speciale wensen en/of eigen ideeën? Geef het van tevoren door. De workshop duurt afhankelijk van het aantal deelnemers ongeveer 2,5 uur. Er kunnen maximaal 4 meiden deelnemen aan de workshop in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op. Opgeven kan via de telefoon, 0570 - 833008 of 06 - 13420141, of via de E-mail aan info@beautycare-deventer.nl of Whatsapp via 06 - 13420141.

© 2021 Beauty Care Deventer

Meidenverwenworkshop

 

Alles gaat veranderen, misschien ga je naar de grote school, je lichaam begint te veranderen en ook nog eens je huid. Soms kunnen er puistjes ontstaan of heb je er zelfs heel veel last van….

 

Je begint te experimenteren met make-up, maar weet eigenlijk niet hoe en wat je kan gebruiken voor het mooiste resultaat. Dan is deze meidenverwenworkshop iets voor jou! We gaan leren hoe we de huid het beste kunnen verzorgen en reinigen. Er wordt een masker op je gezicht aangebracht en tijdens het masker kunnen jullie vijlen en lakken van de nagels bij elkaar. Daarna gaan we ons mooi optutten…. Hier maken we een leuke groepsfoto van!

 

Met een lekker drankje en iets te happen op jullie eigen muziek, maken we er een echt meiden uitje van.
 

Heb je speciale wensen en/of eigen ideeën? Geef het van tevoren door.

 

De workshop duurt afhankelijk van het aantal deelnemers ongeveer 2,5 uur en kost € 15,00 per persoon. Er kunnen maximaal 4 meiden deelnemen aan de workshop in de leeftijd van 12  tot 16 jaar.

 

 

Opgeven kan via:

info@beautycare-deventer.nl

06-13420141

0570 - 833008 of  06 - 13420141

In verband met Covid-19 en de naleving van de huidige RIVM-maatregelen zijn workshops momenteel helaas niet mogelijk.