Oogverblindend mooi. Straal uit wie je bent! Er goed uitzien met mooie kleding en make-up, dat is voor iedereen belangrijk. Het benadrukt de sterke kanten van je persoonlijkheid en het maakt je oogverblindend mooi. Met je persoonlijke Kleuradvies en je persoonlijke Kracht werken aan je PEP: Persoonlijke Effectieve Presentatie! Dat doe ik samen met het PEP team van 'Oogverblindend Mooi' en inspireert over jouw kleur en stijl. Dit is een initiatief van Bartiméus, een instituut dat zich inzet voor het leven met een visuele beperking. Samen organiseren we regelmatig een gezellige PEP dag waar we een uitgebreid stylingadvies geven. Twijfel je ook wel eens of die ene spijkerbroek wel staat, of over welke kleur jou echt laat stralen? Zet die twijfel aan de kant en trakteer jezelf op een inspirerende dag waarbij je alles leert over jouw eigen stijl en de kleuren die jou laten stralen.

© 2021 Beauty Care Deventer

Oogverblindend mooi

 

Straal uit wie je bent!

 

Er goed uitzien met mooie kleding en make-up, dat is voor iedereen belangrijk. Het benadrukt de sterke kanten van je persoonlijkheid en het maakt je oogverblindend mooi.

 

Met je persoonlijke Kleuradvies en je persoonlijke Kracht werken aan je PEP: Persoonlijke Effectieve Presentatie!

 

Dat doe ik samen met het PEP team van ‘Oogverblindend Mooi en inspireert over jouw kleur en stijl. Dit is een initiatief van Bartiméus, een instituut dat zich inzet voor het leven met een visuele beperking. 

 

Samen organiseren we regelmatig een gezellige PEP dag waar we een uitgebreid stylingadvies geven.

 

Twijfel je ook wel eens of die ene spijkerbroek wel staat, of over welke kleur jou echt laat stralen? Zet die twijfel aan de kant en trakteer jezelf op een inspirerende dag waarbij je alles leert over jouw eigen stijl en de kleuren die jou laten stralen.