Zwangerschap massage. Een massage die bedoeld is voor de aanstaande moeder om tijdens de zwangerschap haar eventuele stress en vermoeidheid te verminderen. Deze massage kan gegeven worden na de 14e week en geeft verlichting op de spierspanning en klachten die veroorzaakt worden door hormonale veranderingen. Laat endorfine en oxytocine vrij en deze werken kalmerend. Zwangerschap massage, een massage van 60 minuten. Mum to be behandling, een korte reinigende behandeling om te stralen in het kraambed. Huidanalyse, reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen, masker en een verzorgende creme. Inclusief teennagels lakken, nagellak kado! Heeft u vragen over de prijzen van de behandelingen? Neem dan contact met mij op.

© 2021 Beauty Care Deventer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

59,50

 

 

 

 

42,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwangerschap massage

 

Een massage die bedoeld is voor de aanstaande moeder om tijdens de zwangerschap haar eventuele stress en vermoeidheid te verminderen. Deze massage kan gegeven worden na de 14e week en geeft verlichting op de spierspanning en klachten die veroorzaakt worden door hormonale veranderingen. Laat endorfine en oxytocine vrij en deze werken kalmerend.

 

Zwangerschap massage

Massage van 60 minuten.

 

Mum to be behandling

Korte reinigende behandeling om te stralen in het kraambed. Huidanalyse, reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen, masker en een verzorgende creme.

 

Inclusief teennagels lakken, nagellak kado!